Scroll to Content
ditsfavicon2
dienas
stundas
minutes
sekundes
Dinner in the Sky Riga 25 logo in a modern sans-serif font, where 'Dinner in the' is white, 'Sky' is blue, 'Riga' is light blue and '25' is a combination of white and grey

Spīķeru kvartāla

Riga, Latvia

3.06 - 8.06

2025

5/5
ditsfavicon2

Viesu šefpavārs

Dinner in the Sky® Riga 2025

Kristaps Sīlis

"Neviens nav piedzimis par izcilu pavāru, to iemācās, darot. Kļūšana par pavāru notiek dienu pēc dienas, smagi strādājot, pavadot garas stundas virtuvē un attīstot savas prasmes. Tas prasa lielu neatlaidību un vēlmi katru dienu kļūt labākam. Esmu bijis daļa no šī ceļojuma. Es cenšos radīt ko jaunu, balstoties uz sevi, saviem iespaidiem, savām gaumēm un pieredzi, lai ēdiens atspoguļotu to, kas esmu es un kas esmu kā cilvēks."

Stāsts

JOHN CHEF'S HALL RESTORĀNS

JOHN Chef’s Hall

piedāvā vairāk nekā tikai lielisku ēdienu — tā ir pieredze, kas viesiem atklāj labāko Latvijas produktu patieso vērtību. Balstoties uz šefpavāra Kristapa Siliša un viņa komandas profesionalitāti, pieredzi un unikālo kulināro redzējumu, katra rūpīgi izvēlētā sastāvdaļa tiek izcelta degustācijas ēdienkartē, pārvēršot to par unikālām un neaizmirstamām garšām.

Kristaps Silis ir uzaudzis laukos, kur viņa kulinārais ceļojums sākās bez konkrēta plāna, atvērts jaunām iespējām. Pēc skolas beigšanas ceļš viņu aizveda uz galvaspilsētu, kur sākās viņa patiesā gastronomiskā attīstība. Jau 21 gada vecumā viņš ieguva šefpavāra amatu, kas kļuva par pamatu viņa ilgajai pilnības un inovāciju meklējumu ceļā.

Mācoties caur eksperimentiem, kļūdām un pilnveidošanos, Kristaps ir ieguvis dziļu izpratni par virtuves pasauli — sākot no sastāvdaļu sagatavošanas līdz katra ēdiena radošajam tapšanas procesam.

Laiendot savas prasmes un redzējumu, Kristaps Silis ir stažējies vairākos Michelin zvaigžņu restorānos, iegūstot vērtīgu pieredzi un iedvesmu.

Soli pa solim viņš virzījās tuvāk savam galvenajam mērķim un pagājušajā gadā atvēra JOHN Chef’s Hall restorānu, kas atspoguļo viņa gaumi, redzējumu un aizrautību. Šeit viņam ir brīvība radīt un dalīties ar to, kam viņš patiesi tic, piedāvājot viesiem maltītes pieredzi, kas iemieso viņa kaislību un būtību.

“Cenšos radīt kaut ko jaunu, vadoties pēc sevis, saviem iespaidiem, garšām un pieredzes, lai ēdiens atspoguļotu manu personību un raksturu. Katru dienu cenšos padarīt ēdiena izskatu izcilu, garšu vēl labāku un radīt īstu baudījumu.”

RESTORĀNS JOHN CHEF'S HALL

JOHN Chef’s Hall

nav tikai vieta, kur baudīt maltīti—tas ir kulinārais piedzīvojums.

Restorāna ēdienkarte sastāv no autora receptēm un unikāliem kulināriem radījumiem, kas uz katras šķīvja stāsta savu stāstu.

Šefpavārs Kristaps Sīlis apvieno tradicionālās tehnikas ar mūsdienu inovācijām, radot ēdienus, kas vienlaikus ir pazīstami un pārsteidzoši.

Katra recepte ir rūpīgi izstrādāta, lai izceltu sastāvdaļu dabiskās garšas, bieži vien pievienojot elementus, kas iegūti no dabas vai restorāna sadarbības partneru un zemnieku vietējiem dārziem.

5/5
ditsfavicon2

Paketes un cenas

Dinner in the Sky® Riga 2025

Jūs varat izvēlēties no 5 dažādiem piedāvājumiem, atkarībā no piedāvātās ēdienkartes, kā arī laika, kuru vēlaties gūt līdz šim nebijušu pieredzi.
Dinner in the Sky® sunset
124
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 90 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 21.00 līdz 22.30
Dinner in the Sky®
114
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 80 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 17.00 līdz 21.00
Brunch in the Sky®
49
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 30 min
  • 2 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 09.30 līdz 11.00
Lunch in the Sky®
64
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 45 min
  • 3 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 11.00 līdz 16.00
Cocktail in the Sky®
34
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 20 min
  • Nelielu uzkodu ēdienkarte
  • Dzērieni – alkoholiski un bezalkoholiski kokteiļi
  • laikā no 22.30 līdz 00.00

Dinner in the Sky® sunset

124
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 90 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 21.00 līdz 22.30

Dinner in the Sky®

114
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 80 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 17.00 līdz 21.00

Lunch in the Sky®

64
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 45 min
  • 3 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 11.00 līdz 16.00

Brunch in the Sky®

49
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 30 min
  • 2 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 09.30 līdz 11.00

Cocktail in the Sky®

34
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 20 min
  • Nelielu uzkodu ēdienkarte
  • Dzērieni – alkoholiski un bezalkoholiski kokteiļi
  • laikā no 22.30 līdz 00.00
5/5
ditsfavicon2

Atrašanās vietas karte

Dinner in the Sky® Riga 2025

Atrašanās vieta

Spīķeru kvartāla laukumā

Rīga, Latvia

5/5

Dinner in the Sky® Riga 2025 piedāvājumi

Jūs varat izvēlēties no 5 dažādiem piedāvājumiem, atkarībā no piedāvātās ēdienkartes, kā arī laika, kuru vēlaties gūt līdz šim nebijušu pieredzi.
Dinner in the Sky® sunset
124
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 90 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 21.00 līdz 22.30
Dinner in the Sky®
114
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 80 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 17.00 līdz 21.00
Brunch in the Sky®
49
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 30 min
  • 2 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 09.30 līdz 11.00
Lunch in the Sky®
64
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 45 min
  • 3 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 11.00 līdz 16.00
Cocktail in the Sky®
34
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 20 min
  • Nelielu uzkodu ēdienkarte
  • Dzērieni – alkoholiski un bezalkoholiski kokteiļi
  • laikā no 22.30 līdz 00.00
ditsfavicon2

Svarīgākie nosacījumi

Biežāk uzdotie jautājumi

  • Minimālais augums viesim 1.40 m
  • Pieaugušajiem viesiem ir jāpalīdz viesiem, kas jaunāki par 18 gadiem
  • Pasākums ir atvērts arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem un ratiņkrēsliem 
  • Alkohols nepilngadīgajiem netiks pasniegts
  • Laika apstākļiem atbilstošs apģērbs;
  • Lūdzu, atcerieties, ka 50 m augstumā vējš ir nedaudz stiprāks un temperatūra var būt nedaudz zemāka;
  • Lūdzu, ņemiet līdzi savus tālruņus, foto un video kameras, lai iemūžinātu neaizmirstamus un elpu aizraujošus mirkļus.
  • Maksimums 22 cilvēki vienā pacelšanas reizē.
  • Lūdzu jautājiet par veģetāro ēdienkarti un iepriekš brīdiniet par jūsu pārtikas alerģijām;
  • Viesi, reibuma stāvoklī, drošības apsvērumu dēļ, netiek ielaisti;
  • Nepilngadīgas personas, bez pieaugušo pavadības, netiks ielaisti; 
  • Lūdzu, ierodieties vismaz 30 minūtes pirms plānotā pacelšanās laika;
  • Ja nokavēsiet savu laiku, jūsu rezervācija tiks atcelta, bez naudas atmaksas;
  • Neaizmirstiet paņemt līdzi rezervācijas apstiprinājumu.
  • Pacelšana tiks veikta un ēdiens tiks pasniegts arī lietainā laikā;
  • Pacelšana tiks aizkavēta vai atcelta, ja vēja ātrums būs stiprāks par 13 m/s, kā arī pērkona negaisa laikā;
  • Pacelšanās var tikt atcelta vai aizkavēta citu nepiemērotu laikapstākļu dēļ;
  • Ja pacelšanās tiek atcelta, maltītes un dzērieni tiks pasniegti atpūtas zonā. Jums tiks izsniegta pilnas vērtības dāvanu karte, kuru varēsiet izpirkt pēc iespējas ātrāk.
  • Dinner in the Sky® ir produkts, kas izstrādāts, paturot prātā divus galvenos principus: ekskluzivitāte un drošība.
    Mēs vēlamies saviem klientiem nodrošināt izcilāko pieredzi, par kādu viņi jebkad varētu sapņot, vienlaikus nodrošinot viņu drošību. Visas mūsu koncepcijas ir izstrādātas saskaņā ar Vācijas standartu DIN 4112. Ražots Beļģijā. Šī apsēstība ar drošību, iespējams, ir viens no iemesliem, kāpēc Dinner in the Sky® tagad notiek vairāk nekā 30 valstīs un ir saņēmis oficiālu apstiprinājumu valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem, piemēram, ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c..
5/5
ditsfavicon2

Dinner in the Sky® medijos

Līderu atzītā pieredze

5/5