Riga, Latvia
2025
"Neviens nav piedzimis par izcilu pavāru, to iemācās, darot. Kļūšana par pavāru notiek dienu pēc dienas, smagi strādājot, pavadot garas stundas virtuvē un attīstot savas prasmes. Tas prasa lielu neatlaidību un vēlmi katru dienu kļūt labākam. Esmu bijis daļa no šī ceļojuma. Es cenšos radīt ko jaunu, balstoties uz sevi, saviem iespaidiem, savām gaumēm un pieredzi, lai ēdiens atspoguļotu to, kas esmu es un kas esmu kā cilvēks."
Kristaps Sīlis
JOHN Chef’s Hall
piedāvā vairāk nekā tikai lielisku ēdienu — tā ir pieredze, kas viesiem atklāj labāko Latvijas produktu patieso vērtību. Balstoties uz šefpavāra Kristapa Siliša un viņa komandas profesionalitāti, pieredzi un unikālo kulināro redzējumu, katra rūpīgi izvēlētā sastāvdaļa tiek izcelta degustācijas ēdienkartē, pārvēršot to par unikālām un neaizmirstamām garšām.
Kristaps Silis ir uzaudzis laukos, kur viņa kulinārais ceļojums sākās bez konkrēta plāna, atvērts jaunām iespējām. Pēc skolas beigšanas ceļš viņu aizveda uz galvaspilsētu, kur sākās viņa patiesā gastronomiskā attīstība. Jau 21 gada vecumā viņš ieguva šefpavāra amatu, kas kļuva par pamatu viņa ilgajai pilnības un inovāciju meklējumu ceļā.
Mācoties caur eksperimentiem, kļūdām un pilnveidošanos, Kristaps ir ieguvis dziļu izpratni par virtuves pasauli — sākot no sastāvdaļu sagatavošanas līdz katra ēdiena radošajam tapšanas procesam.
Laiendot savas prasmes un redzējumu, Kristaps Silis ir stažējies vairākos Michelin zvaigžņu restorānos, iegūstot vērtīgu pieredzi un iedvesmu.
Soli pa solim viņš virzījās tuvāk savam galvenajam mērķim un pagājušajā gadā atvēra JOHN Chef’s Hall restorānu, kas atspoguļo viņa gaumi, redzējumu un aizrautību. Šeit viņam ir brīvība radīt un dalīties ar to, kam viņš patiesi tic, piedāvājot viesiem maltītes pieredzi, kas iemieso viņa kaislību un būtību.
“Cenšos radīt kaut ko jaunu, vadoties pēc sevis, saviem iespaidiem, garšām un pieredzes, lai ēdiens atspoguļotu manu personību un raksturu. Katru dienu cenšos padarīt ēdiena izskatu izcilu, garšu vēl labāku un radīt īstu baudījumu.”
JOHN Chef’s Hall
nav tikai vieta, kur baudīt maltīti—tas ir kulinārais piedzīvojums.
Restorāna ēdienkarte sastāv no autora receptēm un unikāliem kulināriem radījumiem, kas uz katras šķīvja stāsta savu stāstu.
Šefpavārs Kristaps Sīlis apvieno tradicionālās tehnikas ar mūsdienu inovācijām, radot ēdienus, kas vienlaikus ir pazīstami un pārsteidzoši.
Katra recepte ir rūpīgi izstrādāta, lai izceltu sastāvdaļu dabiskās garšas, bieži vien pievienojot elementus, kas iegūti no dabas vai restorāna sadarbības partneru un zemnieku vietējiem dārziem.
Rīga, Latvia