Scroll to Content
dienas
stundas
minutes
sekundes
ditsfavicon2
5/5

Dinner in the Sky® Riga 2024 atrašanās vietas karte

Add Your Tooltip Text Here

Filip Langhoff ēdienkarte

Ēdienkarte, ko piedāvā un pasniedz Filips Langhofs (Filip Langhoff)

22.08 I 23.08

Vegānu ēdienkarte - Filip Langhoff

Ēdienkarte, ko piedāvā un pasniedz Filips Langhofs (Filip Langhoff)

22.08 I 23.08

Izvēlne

21.08 I 24.08 I 25.08

Vegānu ēdienkarte

22.08 I 24.08 I 25.08

5/5

Viesu šefpavārs

Dinner in the Sky® Riga 2024

Filips Langhofs

Filips Langhofs ir bijis šefpavārs vairākos slavenos restorānos.

Restorāns Ask

Michelin zvaigznes 2012-2019

Restorāns Jord

Bib Gourmand un Zaļā zvaigzne 2016-2021

Restorāns Sekel

Michelin ceļveža ieteikumi - 2022-2024

Stāsts par Filipi Langhofu

Filips savu profesionālo karjeru sāka 16 gadu vecumā, kad mācījās restorānu skolā. Pēc studiju beigšanas 1999. gadā. Pēc studiju beigšanas 1999. gadā viņš pārcēlās uz ārzemēm. Filips ieguva pieredzi vairākos slavenos restorānos visā Eiropā. To vidū ir Edsbacka krog (2 Michelin zvaigznes) Zviedrijā un Comerc24 (1 Michelin zvaigzne) un El Bulli (3 Michelin zvaigznes) Spānijā. Svarīgākais Filipa darbs ārzemēs bija piecus gadus ilgais šefpavāra darbs restorānā Spisestedet Feinschmecker (1 Michelin zvaigzne) Oslo.

Filips Langhofs dzimis 1980. gadā. Somijā. Jau bērnībā Filipa iecienītākās nodarbes bija garšaugu un ogu vākšana vecmāmiņas dārzā vai pastaigas mežā. Gadu gaitā viņš ir apceļojis pasauli, vienmēr īpašu uzmanību pievēršot ēdienam. 2007. 2007. gadā viņš apprecējās ar Lindu Stenman-Langhoff, vīna speciālisti. Šajā pārī vīrietis gatavo ēdienu, bet sieviete dara visu pārējo.

Kad viņš saņēma piedāvājumu kļūt par šefpavāru restorānā Chez Dominique (2 Michelin zvaigznes), Filips nolēma kopā ar ģimeni pārcelties atpakaļ uz Somiju. 2008. un 2009. gadā Filips pārstāvēja Somiju prestižajā konkursā Bocuse d´Or. Viņam izdevās aizvest Somiju līdz 5. vietai Eiropas konkursā. 2009. gadā. Lionā 2009. gadā viņš finālā ieņēma 11. vietu. Lionā viņš ierindojās 11. vietā. Kopš 2011. gada. Kopš 2011. gada Filips un Linda kopīgi vada ēdināšanas un konsultāciju uzņēmumu Cibus by Langhoff. Ar šī uzņēmuma starpniecību viņi organizē pasākumus un pasākumus visā pasaulē, konsultē restorānus un nodrošina interjera dizainu.

2012. gadā viņi atvēra restorānu ‘Ask’. ‘Ask’ bija neliels un intīms, 22 vietu restorāns jaukā Kruununhaa rajonā. ‘Ask’ piedāvāja 17 ēdienu degustācijas ēdienkarti ar rūpīgi izvēlētu dzērienu izlasi. Produkti tika iegūti no mazām vietējām veikaliem, kā arī bioloģiskajām un biodinamiskajām saimniecībām. 2019. gada augustā Filips un Linda nolēma slēgt ‘Ask’.

2015. gadā Filips un Linda producēja 13 sēriju ēdienu raidījumu ar nosaukumu ‘No zemes līdz galdam’. Šī TV programma tika demonstrēta Somijā, Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā laika posmā no 2016. līdz 2024. gadam. Raidījums stāsta par lieliskiem vietējiem bioloģiskajiem produktiem un tiem, kas tos audzē.
Ask bezrūpīgā mazā māsa, kas atvērta Kampi tirdzniecības centrā. Jordi uzsvars tika likts uz bioloģisko pārtiku un dzērieniem visiem. 2019. 2019. gadā Jord pārcēlās uz Krunununhaka un veco Ask restorāna atrašanās vietu. Taču diemžēl 2021. gadā to slēdza. pandēmijas laikā. Pēc īsa pārtraukuma Filips un Linda atvēra trešo restorānu. Sekel bārs un restorāns, kurā galvenā uzmanība pievērsta ēdieniem un Somijas gastronomijas vēsturei, īpaši 20. gadsimta 20. un 30. gadiem, nes spēcīgu ilgtspējas ētiku. Ēdienkartes un vīni ir iedvesmojušies no tā, kas tika pasniegts uz galdiem pirms gadsimta.
Šodien tos atradīsiet restorānā Segel Hanko, Somijas vasaras galvaspilsētā. Segel ir vienkāršs vasaras restorāns ar kvalitatīviem ēdieniem, kur var baudīt visu, sākot no zivs un čipsiem līdz šefpavāra ēdienkartei ar vietējiem produktiem. Segel ir arī īpaša vīna karte, kurā atradīsiet vīnus no restorāna Aski senā un plašā vīna pagraba.

Dinner in the Sky® Riga 2024 piedāvājumi

Jūs varat izvēlēties no 5 dažādiem piedāvājumiem, atkarībā no piedāvātās ēdienkartes, kā arī laika, kuru vēlaties gūt līdz šim nebijušu pieredzi.
Lunch in the Sky®
64
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 60 min
  • 3 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 11.00 līdz 16.00
Dinner in the Sky®
114
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 80 min
  • 4 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs, vīns un diģestīvs
  • laikā no 17.00 līdz 22.00
Brunch in the Sky®
44
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 30 min
  • 2 ēdienu maltīte
  • Dzērieni – aperitīvs un vīns
  • laikā no 10.00 līdz 12.00
Champagne in the Sky®
34
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 20 min
  • Nelielu uzkodu ēdienkarte
  • Dzērieni – šampanietistīvs un vīns
  • laikā no 15.00 līdz 17.00
Cocktail in the Sky®
34
persona
  • Laiks pavadīts debesīs 20 min
  • Nelielu uzkodu ēdienkarte
  • Dzērieni – alkoholiski un bezalkoholiski kokteiļi
  • laikā no 22.30 līdz 00.00

Svarīgākie nosacījumi

Biežāk uzdotie jautājumi
  • Minimālais augums viesim 1.40 m
  • Pieaugušajiem viesiem ir jāpalīdz viesiem, kas jaunāki par 18 gadiem
  • Pasākums ir atvērts arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem un ratiņkrēsliem 
  • Alkohols nepilngadīgajiem netiks pasniegts
  • Laika apstākļiem atbilstošs apģērbs;
  • Lūdzu, atcerieties, ka 50 m augstumā vējš ir nedaudz stiprāks un temperatūra var būt nedaudz zemāka;
  • Lūdzu, ņemiet līdzi savus tālruņus, foto un video kameras, lai iemūžinātu neaizmirstamus un elpu aizraujošus mirkļus.

Maksimums 22 cilvēki vienā pacelšanas reizē.

  • Lūdzu jautājiet par veģetāro ēdienkarti un iepriekš brīdiniet par jūsu pārtikas alerģijām;
  • Viesi, reibuma stāvoklī, drošības apsvērumu dēļ, netiek ielaisti;
  • Nepilngadīgas personas, bez pieaugušo pavadības, netiks ielaisti; 
  • Lūdzu, ierodieties vismaz 30 minūtes pirms plānotā pacelšanās laika;
  • Ja nokavēsiet savu laiku, jūsu rezervācija tiks atcelta, bez naudas atmaksas;
  • Neaizmirstiet paņemt līdzi rezervācijas apstiprinājumu.
  • Pacelšana tiks veikta un ēdiens tiks pasniegts arī lietainā laikā;
  • Pacelšana tiks aizkavēta vai atcelta, ja vēja ātrums būs stiprāks par 13 m/s, kā arī pērkona negaisa laikā;
  • Pacelšanās var tikt atcelta vai aizkavēta citu nepiemērotu laikapstākļu dēļ;
  • Ja pacelšanās tiek atcelta, maltītes un dzērieni tiks pasniegti atpūtas zonā. Jums tiks izsniegta pilnas vērtības dāvanu karte, kuru varēsiet izpirkt pēc iespējas ātrāk.
Dinner in the Sky® ir produkts, kas izstrādāts, paturot prātā divus galvenos principus: ekskluzivitāte un drošība.
Mēs vēlamies saviem klientiem nodrošināt izcilāko pieredzi, par kādu viņi jebkad varētu sapņot, vienlaikus nodrošinot viņu drošību. Visas mūsu koncepcijas ir izstrādātas saskaņā ar Vācijas standartu DIN 4112. Ražots Beļģijā. Šī apsēstība ar drošību, iespējams, ir viens no iemesliem, kāpēc Dinner in the Sky® tagad notiek vairāk nekā 30 valstīs un ir saņēmis oficiālu apstiprinājumu valstīs ar visstingrākajiem drošības noteikumiem, piemēram, ASV, Kanādā, Austrālijā, Dienvidāfrikā u.c..
5/5

Dinner in the Sky® medijos

Vadītāju atzītā pieredze

5/5
ditsfavicon2